Przyłącz się!

Dołącz do społeczności, poznaj nowych i ciekawych ludzi!

Zaloguj się przez Facebook
Wszyscy użytkownicy
Zobacz wszystkie
Pepe dodał(a) film. 22 minut(y)

Wika w odpowiedzi: Możesz dla mnie?

Trzęś tyłkiem

Marcin Siegieńczuk

Administrator posted a new classified Item "Brzeg darmowe ogłoszenia"

Brzeg darmowe ogłoszenia

Price : Free Createddate : 2015-09-02 14:17:37 Expiring on : 2015-10-02 14:17:37

Pepe Administrator, nie dawaj kaszanki, bo się nią już przejadłem. 18 minut(y)
loader
loader
Attachment
Blazej skomentował(a) Marek45 zdjęcie 1 godzinę temu 9 minut(y)

To może tunel złotego pociągu gdzieś tam pod Wałbrzychem, ja nie widzę końca, choć, gdy się lepiej przyjrzeć może coś dojrzycie.

Czyżbyśmy taki widok widzieli przed podróżując w czasie na inną galaktykę. Tego nie wiem, ale tunel wydaje się nie mieć końca, dlatego jest intrygujący. Skoczyć, nie skoczyć, ale przyjrzeć się można. Zwykle to co nieznane wydaje się interesujące.
zloty udostępnił(a) film 2 godziny 18 minut(y)

Trochę o złotym pociągu z Wrocławia

Złoty pociąg w Wałbrzychu

Jest, czy go nie ma, oto jest pytanie?

administrator Pewnie coś tam pod ziemią jest, dla mnie to nie kaczka dziennikarska. 1 godzinę temu 6 minut(y)
loader
loader
Attachment
Pepe Sam jesteś kaczka, albo raczej kaczor. Pewnie babie nawet kasy nie dajesz? 17 minut(y)
loader
loader
Attachment
zloty rozpoczął(a) nową dyskusję2 godziny 29 minut(y)

Złoty pociąg w Wałbrzychu

Czy istnieje ten złoty pociąg w Wałbrzychu? Mówię tutaj o ostatnich rewelacjach i odnalezieniu pociągu pancernego z okresu II wojny światowej. Sam jestem ciekaw, jak sprawy się dalej potoczą. Wiadomo, ze ziemia kryje dużo skarbów. Może i tak być, że i pociąg z ostatniej wojny światowej?

Wałbrzych

Gowork123 posted a new classified Item "Potrzebna opiekunka, praca na terenie Niemiec"

Potrzebna opiekunka, praca na terenie Niemiec

Price : Negotiable Createddate : 2015-09-02 12:06:06 Expiring on : 2015-10-02 12:06:06

seriuse i zaba skomentowało polityk zdjęcie 2 godziny 41 minut(y)

Jakoś o wyborach ostatnio coś nie słychać, może to cisza przed burzą i szykują się nowe sensacje na naszym polskim podwórku.

Gowork123 posted a new classified Item "Potrzebna osoba do opieki dla Seniorki"

Potrzebna osoba do opieki dla Seniorki

Price : Negotiable Createddate : 2015-09-02 12:03:44 Expiring on : 2015-10-02 12:03:44

Gowork123 posted a new classified Item "Potrzebna opiekunka dla Pani Hanny"

Potrzebna opiekunka dla Pani Hanny

Price : Negotiable Createddate : 2015-09-02 12:02:19 Expiring on : 2015-10-02 12:02:19

Gowork123 posted a new classified Item "Potrzebna opiekunka z językiem niemieckim"

Potrzebna opiekunka z językiem niemieckim

Price : Negotiable Createddate : 2015-09-02 12:01:08 Expiring on : 2015-10-02 12:01:08

seriuse rozpoczął(a) nową dyskusję2 godziny 44 minut(y)

Parowozy w Wolsztynie

Wolsztyn jest znany przez parowozy. Szkoda tylko, że już nie kursują regularnie do Poznania i nie można się teraz ciuchcią przejechać. Muszę przyznać, że chętnie wybierałem parowóz (teraz kursują szynobusy). Co co komfortu nie można narzekać, ale parowóz miał swoją duszę. Można zawsze przejść się na stację kolejową a dokładnie parowozownię i poobserwować stojące olbrzymy. Czasami jakiś buchnie parą (trzeba mieć trochę szczęścia).

Wolsztyn

Gowork123 posted a new classified Item "Opiekun osób starszych"

Opiekun osób starszych

Price : Negotiable Createddate : 2015-09-02 12:00:02 Expiring on : 2015-10-02 12:00:02

Gowork123 posted a new classified Item " Praca dla kobiet w charakterze opiekunki"

Praca dla kobiet w charakterze opiekunki

Price : Negotiable Createddate : 2015-09-02 11:58:50 Expiring on : 2015-10-02 11:58:50

rudy zmienił(a) swoje zdjęcie profilowe. 3 godziny 1 minutę temu
rudy skomentował(a) belzebub zdjęcie 3 godziny 5 minut(y)

Następny trafi w wieżę kościoła, belzebub się pewnie z tego cieszy i ręce zaciera.

rudy skomentował(a) ten Marek45 film 3 godziny 7 minut(y)

Może u nas zastosować podobne foczki do terapii. Ja pierwszy jestem w kolejce.

Japoński robot foka PARO do opieki nad starszymi...

Japoński robot foka PARO stosowany do opieki nad starszymi osobami z Alzheimerem, demencją, i depresją

rudy rozpoczął(a) nową dyskusję3 godziny 16 minut(y)

Lotto w Ziębicach

Pamiętacie tą wygraną w Lotto w Ziębicach. Podobno to u nas padła ta wygrana, a szczęśliwiec do dzisiaj się nie zgłosił po tą wygraną. Może to mój sąsiad, albo ktoś z rodziny. Inna sprawa, gdyby sprawa się rozniosła to lekko ten ktoś by nie miał. Od razu chętnych do obdarowania byłoby dużo, a tak 35 mln zostaje w Lotto. Może nikt się nie zgłosi, zobaczymy.

Ziębice