Opinie Kordis

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Tutaj możesz dodać i przeczytać opinie dotyczące firmy Kordis ul Łokietka 32-33 lok.48 66-400 Gorzów Wlkp. Firma z branży praca opieka Niemcy. Opiekunka ludzi starszych znajdzie tutaj pracę. Opinie pozwolą jej na podjęcie świadomej decyzji w sprawie podjęcia pracy w tej firmie.

Komentarze   

0 #12 Paweł 36 2015-05-12 19:50
każdy może się sam przekonać... jak pracuje się u silącego sie na biznesmena, kurdupla o głosie dzieciaka. Wystarczy się zatrudnić. Emocji nie zabraknie. Z kasą pewnie może być też ciekawie - jak w łesternach: czsem bywa, ale nigdy tak jak miało być. Pindzia (żona bohatera) robi się na Aleksis z "Dynastii". Bladego pojęcia nie ma o tej robocie, ale LANS musi być. Gołodupce z Torzymia w furce w lizingu i bagazem długów... POLECAM żądnym extremalnych uciech...
Cytować
0 #11 Zbych 2015-02-04 19:38
panie karolu, a moze pan opowiedzieć nam tą wyciskającą łzy historyjkę o pana ubiegłorocznym tragicznym pobycie w szpitalu w śpiączce z powodu zawału serca w wieku trzydziestu kilku lat? Zwłaszcza, że osobiście widziałem pana w markecie w świebodzinie w czasie hibernacji. Proszę opowiedzieć o tych parazdolnościac h i rtansformacji w czasie. Muszę przyznać, że jest pan lepszy od Hudiniego.
Cytować
+1 #10 M.M. 2014-09-23 10:41
Cytuję WOJCIECH:
edmund pisze prawde karolek to klamca jaki zawal w dzien zawalu bylem firmie karolek tam siedzial a o zawale telefonicznie powiadomila mnie cycata sekretarka a to byl dzien wyplaty ja zdazylem wyrwac pieniadze ale slyszalem ze nie kture opiekuni nie karolek tez nie placil zus sprawdzilem

Hahaha , chyba ktoś ma kompleks cycek i jakieś braki :lol:
Cytować
-2 #9 Gosia435 2014-05-15 11:08
Znakomita agencja pracy, dzięki nim znalazłam szybko i bez problemów pracę. Jestem zadowolona z ich usług. Polecam
Cytować
+2 #8 WOJCIECH 2014-03-23 22:06
edmund pisze prawde karolek to klamca jaki zawal w dzien zawalu bylem firmie karolek tam siedzial a o zawale telefonicznie powiadomila mnie cycata sekretarka a to byl dzien wyplaty ja zdazylem wyrwac pieniadze ale slyszalem ze nie kture opiekuni nie karolek tez nie placil zus sprawdzilem
Cytować
-4 #7 Izabella 2014-03-08 14:28
Znakomita agencja pośrednictwa pracy, dzięki nim znalazłam szybko i bez problemów pracę jako opiekunka w Niemczech, teraz dużo lepiej zarabiam niż w poprzedniej pracy, a nadal robię to co lubię.
Cytować
-5 #6 Kamila 2014-02-06 10:50
Ja nie narzekam, pracuje pod Berlinem jako opiekunka pewnej starszej Pani, bardzo miła rodzina, dobre warunki pracy, kontakt z agencja też na dobrym poziomie. Zaryzykowałam i wiele zyskałam.
Cytować
-7 #5 Gosiajurga 2014-01-29 11:34
Jestem bardzo zadowolona z tej agencji, znalezli mi jest bardzo rzetelna prace zagranica i juz 2 raz wyjezdzam Polecam
Cytować
0 #4 anna76666 2013-12-04 16:17
ja tez mam watpliwosci czy firma jest uczciwa ale moze niech wypowiedza sie inni
Cytować
0 #3 Karol 2013-05-06 10:34
https://wizytowka.rzetelnafirma.pl/BusinessCard.aspx?banner=JPH1PGPO&source=1
Edmund Dantes a to niby co? opcasiki?:)
Człowieku jak nie masz rzetelnych informacji to nie pisz na publicznych forach, bo to świadczy o Tobie a nie o Nas. A co do płatności to wszystkie Opiekunki wynagrodzenia otrzymały. Więc nie wiem skąd masz takie informacje.
Pozdrawiam
Cytować
-9 #2 Edmund Dantes 2013-04-08 21:09
nie dostali certyfikatu RZETELNA FIRMA i pewnie nie dostaną. Właściciel to krętacz i naciągacz w bucikach na wysokich obcasikach. Nie wypłacił opiekunkom pieniędzy w grudniu i styczniu br. Potem udawał umierającego na serce. Leżąc w śpiączce śmigał po sklepach w Świebodzinie, Torzymiu i Gorzowie. Cudowne uzdrowienie...
Cytować
-4 #1 aga2609 2013-03-11 17:51
:-) witam chciałabym sie dowiedziec czy firma kordis est rzetelną firma i nie wyworza
Cytować

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here