Przyłącz się!

Dołącz do społeczności, poznaj nowych i ciekawych ludzi!

Zaloguj się przez Facebook
Wszyscy użytkownicy
Zobacz wszystkie

Zastanawiam się dlaczego Warszawiacy nie są w Polsce lubiani, jakie są tego przyczyny?

Malgocha30 udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Malgocha30 zdjęcia 2 godziny 28 minut(y)

Świat jest piękny i trzeba z tego korzystać. Obserwujmy świat i to co nas otacza.

Wiktoria udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Wiktoria zdjęcia 2 godziny 57 minut(y)

Zapomnialam, bo teraz goraco, ze mozna zrobic wode smakowa. Smieszne, ale jak wiem, ze bede miala gosci na drugi dzien, to robie taka wode i dziwne pewnie bo w sloikach. Np. kroje sobie ogorka, wrzucam swieza miete z ogrodka i zalewam przegotowana woda. Zostawiam to w lodowce na noc i po dodaniu lodu smakuje naprawde fajnie. Rano przelewam do dzbanka i robie druga taka wode. mozna uzyc jablek, albo pomaranczy czy cytryn. Probujcie.

Malgocha30 Piękna sprawa, zapomniałam już że można taką wodę zrobić. Ja to tylko podaję wodę z cytryną, ale teraz spróję inaczej. 2 godziny 43 minut(y)
loader
loader
Attachment
Wiktoria udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Wiktoria zdjęcia 3 godziny 6 minut(y)

Zakwitly u mnie troche pozniej niezapominajki bo polnocna strona, ale powiem, ze sa piekne.

Gowork123 posted a new classified Item "Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy"

Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:11:14 Expiring on : 2015-08-01 15:11:14

Gowork123 posted a new classified Item "Opiekunka do osoby starszej w Niemczech"

Opiekunka do osoby starszej w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:10:10 Expiring on : 2015-08-01 15:10:10

Gowork123 posted a new classified Item " Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych"

Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:09:09 Expiring on : 2015-08-01 15:09:09

Gowork123 posted a new classified Item "Praca w opiece, Niemcy"

Praca w opiece, Niemcy

Price : € 1,200.00 EUR Createddate : 2015-07-02 15:08:06 Expiring on : 2015-08-01 15:08:06

Gowork123 posted a new classified Item "Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!"

Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:06:26 Expiring on : 2015-08-01 15:06:26

Gowork123 posted a new classified Item "Pani Helga poszukuje opiekunki, Niemcy"

Pani Helga poszukuje opiekunki, Niemcy

Price : € 1,150.00 EUR Createddate : 2015-07-02 15:05:03 Expiring on : 2015-08-01 15:05:03

Samanta dodał(a) film. 7 godziny 50 minut(y)

Chcesz mieć oryginalną ścianę?

Malujemy swoje ściany

Mam pomysł na pomalowanie swojej ściany, a Wy?

Wiktoria Ja kiedys mialam tapete i z lenistwa nie chcialo mi sie jej zmieniac, bo roboty huk. Wzielam wiec farbe i pomalowalam. Widac tylko gesta strukture,... Pokaż więcej 3 godziny 22 minut(y)
loader
loader
Attachment
Samanta skomentował(a) Malgocha30 zdjęcie 8 godziny 2 minut(y)

Nie jest chyba najlepiej. Klucz chyba zardzewiał i już żadnego zamka nie otworzy.

Trochę zardzewiały, tak wygląda klucz do mego serca. Dawno widać nie był w użytku i przez to wygląda jak wygląda. Tak dokładnie to nie wiadomo, czy otworzy jeszcze zamek.
Samanta skomentował(a) opiekunka zdjęcie 8 godziny 8 minut(y)

Zdaje się, że teraz stonka atakuje. Ciekawe jak się u mnie znalazła. Mam posadzonego jednego ziemniaka i obserwuję jego wzrost. Ogrodniczka ze mnie żadna, ale lubię eksperymentować z roślinami.

Samanta i 4 innych osób skomentowało Pepe film 8 godziny 13 minut(y)

Ja zawsze staram się być sobą, w każdej sytuacji.

Kobiety potrafią zazdrościć.

Dowiecie się tutaj dlaczego faceci mają lepiej?

opiekunka udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Opiekunka zdjęcia 12 godziny 53 minut(y)

Gorąco u mnie jak na pustyni. Człowiek szuka ochłody, gdzie tutaj w takich warunkach o pracy myśleć. Jakiś dodatek do pracy szkodliwej by się przydał, w Grecji chyba taki mają?

Bartoszek To Ty się Beduinami w Afryce opiekujesz, dobrze tam płacą? Jak tak to może i ja się do tej pracy załapię. Lubię ciepło no i kasę, jeżeli płacą za... Pokaż więcej 12 godziny 41 minut(y)
loader
loader
Attachment
Wiktoria Bartoszek, lepiej zaopiekuj sie wielbladami, bo chyba Ci o to chodzi co? 3 godziny 21 minut(y)
loader
loader
Attachment
opiekunka dodał(a) film. 14 godziny 44 minut(y)

Dla mnie śmieszne

Śmieszne czy nie?

Obejrzyjcie dowiecie się czegoś.

Wiktoria Niestety sie nie dowiem, bo pelna blokada. Szkoda, bo bylam ciekawa. 3 godziny 14 minut(y)
loader
loader
Attachment
opiekunka skomentował(a) Malgocha30 zdjęcie 14 godziny 52 minut(y)

Broń w nieodpowiedzialnych rękach sama strzela!

opiekunka skomentował(a) ten Malgocha30 film 14 godziny 53 minut(y)

Imprezować tutaj, raczej nie da rady. Babcia, Niemka raczej typ mało imprezowy. Wiadomo, Niemcy ci starsi to raczej poczucia humoru nie mają.

Kilka kulinarnych przepisów na odlotową imprezę

Może coś wybierzecie? Te przepisy są naprawdę odlotowe.